Hepsi Fan ©
Hoşgeldiniz
Hepsi Fan ©
Hoşgeldiniz
Hepsi Fan ©
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfakapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Konu Puanı
 

Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
JeLLyBon ..*
ADMİN
ADMİN
JeLLyBon ..*

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 01/08/08 Mesaj Sayısı : 3083

Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik) Vide
MesajKonu: Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik)   Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik) Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 7:14 pm

MALZEMELER
4 İri Enginar
2 Limon
1 Soğan
1 Çay Kaşığı Hardal
200 gr Krema
4 Lahana Yaprağı
2 Defne Yaprağı
150 gr Somon Balığı Filetosu
100 gr Dil Balığı Filetosu
100 gr Levrek Filetosu
100 gr Kabuksuz Midye
100 gr Kalamar
50 gr Siyah Havyar
4 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Su Bardağı Kaşar Rendesi
1 Tutam Maydanoz
Tuz,Karabiber


HAZIRLANIŞI
Temizlenmiş ve kılçıkları alınmış dil ve levreği kuşbaşı doğrayın. Kalamarları dilimleyin. Midyeleri yıkayıp temizleyerek, kalamar ile birlikte limonlu suda haşlayın. Haşlanan balıkları iyice süzün.
Soğanı çok ince kıyarak tereyağında pembeleştirin. Midye ve kalamarı ilave ederek 3 dakika kadar soteleyin. Doğranmış olan dil ve levreği ekleyin ve parçalanmamalarına özen göstererek 5 dakika kadar karıştırarak pişirin.Tuzunu ve karabiberini ekleyerek tatlandırdıktan sonra ocaktan alın.
Enginarları limonlu suda haşlayın. tepsiye alın. Üzerine sotelenmiş balıkları dağıtın.haşlanmış lahanalarla sarın. Üzerine kaşar peyniri serperek 200 derece fırında 8- 10 dakika pişirin.
Somon balıklarını kağıt şeklinde dilimlere bölüp servis tabaklarının orta kısımlarına dizin. Üzerine limon suyu, tereyağı ve baharat sürüp 200 derece fırında 4 dakika pişirin.
Lahanaya sarılı enginarları tabaklara yerleştirin, üzerine havyarlı sosu dökün ve servis yapın.
HAVYARLI SOSUN HAZIRLANIŞI Bir tavaya bir limonun suyunu, defne yapraklarını, hardalı ve kremayı koyup sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın. Tuzunu ve beyazbiberi ekleyerek ocaktan alın. Bir tutam kıyılmış maydanoz eşliğinde enginarların üzerine boşaltın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://hepsifann.yetkinforum.com
PinkraLicHé.*
ADMİN
ADMİN
PinkraLicHé.*

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 01/08/08 Mesaj Sayısı : 1645

Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik) Vide
MesajKonu: Geri: Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik)   Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik) Icon_minitimePerş. Şub. 05, 2009 7:14 pm

Sağol Aşko :cicek
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
gülçin_kolik_şevval
Bannlandı
Bannlandı
gülçin_kolik_şevval

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 03/03/09 Mesaj Sayısı : 254

Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik) Vide
MesajKonu: Geri: Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik)   Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik) Icon_minitimeÇarş. Mart 04, 2009 10:04 pm

:tesekkurler
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
meLLies..*
ADMİN
ADMİN
meLLies..*

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 30/10/08 Mesaj Sayısı : 1433

Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik) Vide
MesajKonu: Geri: Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik)   Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik) Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 1:37 pm

Sağol ßebisimm =)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://emmawatsonfanclub.yetkinforum.com

Enginar Göbeğinde Deniz Mahsülleri Karnavalı (4 Kişilik)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Hepsi Fan ©  :: Her Telden :: Yemek Tarifleri -