JeLLyBon ..*
ADMİN
Yaş : 29
Kayıt tarihi : 01/08/08
Mesaj Sayısı : 3083
|
Konu: Alabalık Buğulama (4 Kişilik) Perş. Şub. 05, 2009 7:12 pm |
|
|
MALZEMELER 4 adet Alabalık (fileto edilmiş) 4 adet defne yaprağı 3 adet domates 3 adet çarliston biber 1.5 adet limonun suyu 70 gr. tereyağ(margarin veya likit yağ da olabilir) 250 gr. mantar 1 çorba kaşığı kapari turşusu Tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir.Alabalık filetoları domateslerin üzerine yerleştirilir.Bakiye domatesler ise dörde bölünüp balıkların aralarına yerleştirilir. Çarliston biberler çekirdekleri çıkarıldıktan sonra uzun şeritler (veya halkalar) halinde kesilerek balıkların üstüne yerleştirilir. İkiye bölünmüş mantarlar, bir çorba kaşığı kapari turşusu ve defne yaprakları ilave edilir. Limon suyu ve balıkların üst seviyesine kadar su konur, kararınca tuz ve karabiber ilave edilir ve kapağı kapatılıp hafif ateşte 30 dakika pişirilir. Not: İsteyenler 2 ila 3 diş doğranmış sarımsak ta ilave edebilirler. |
|
PinkraLicHé.*
ADMİN
Yaş : 28
Kayıt tarihi : 01/08/08
Mesaj Sayısı : 1645
|
Konu: Geri: Alabalık Buğulama (4 Kişilik) Perş. Şub. 05, 2009 7:13 pm |
|
|
Sağol Aşko |
|
AdeLa
ADMİN
Yaş : 28
Kayıt tarihi : 04/12/08
Mesaj Sayısı : 2325
|
Konu: Geri: Alabalık Buğulama (4 Kişilik) C.tesi Şub. 28, 2009 5:35 pm |
|
|
- pinKraLicHe...* demiş ki:
- Sağol Aşko
|
|
gülçin_kolik_şevval
Bannlandı
Yaş :
Kayıt tarihi : 03/03/09
Mesaj Sayısı : 254
|
Konu: Geri: Alabalık Buğulama (4 Kişilik) Çarş. Mart 04, 2009 9:54 pm |
|
|
teşekkürler |
|
meLLies..*
ADMİN
Yaş : 28
Kayıt tarihi : 30/10/08
Mesaj Sayısı : 1433
|
Konu: Geri: Alabalık Buğulama (4 Kişilik) C.tesi Mart 07, 2009 1:46 pm |
|
|
Sağol ßebisimm =) |
|